CERTIFICACIÓ ROCÒDROM

Tasca:

Tipus muntatge:

Any realització:

Lloc:

Certificació

Fixe

2022

Banyoles

ESCOLA CASA NOSTRA DE BANYOLES.

Hem dut a terme un manteniment del rocòdrom de l’escola, fent una revisió i reparació de les preses d’escalada i de les xapes de progressió i punts de reunió.

Posteriorment hem realitzat les proves i test de càrrega per tal de certificar i homologar la instal·lació, Rocòdrom segons normativa europea.

Com a fet destacat, en una de les proves, s’ha trencat un punt d’ancoratge de una de les reunions de seguretat, fet que ens demostra com és d’important fer les revisions i certificacions de seguretat de les instal·lacions esportives d’escalada, rocòdroms.

En aquest cas la certificació consisteix en comprovar tots els punts d’ancoratge “xapes de progressió i reunions” del rocòdrom. Per fer aquestes proves apliquem un càrrega de 800kgf a cada un d’ells durant un temps determinat segons normativa europea, i comprovar que passat aquest temps l’ancoratge hagi aguantat i resti en bones condicions.

VOLS QUÈ PARLEM DEL TEU PROJECTE?

FAREM UN PRESSUPOST PERSONALITZAT PER TU

Assessorament Tècnic de Muntatges Verticals

T’assessorem en tot allò que et cal per la construcció i posada en funcionament d’activitats d’ alçada relacionades amb els muntatges i instal•lacions verticals, tals com les estructures per escalada, els parcs d’aventura, les vies ferrades o tirolines.