PARC D’AVENTURA VIES ALTES

Tasca:

Tipus muntatge:

Any realització:

Lloc:

Construcció

Fixe

2011

Porrera

CONSTRUCCIÓ I DISSENY DE PARC D’AVENTURA AL PRIORAT

Any 2011

Participació en el projecte per la construcció d’un part d’acrobàtic al terme municipal de Porrera, a la Comarca del Priorat. Aquest parc consta de 4 circuits diferents.

  1. Circuit Infantil: Per usuaris de 5 a 10 anys, o menors de 1,30 alçada. Format per 6 jocs/ponts i una tirolina i Construït a 1,5metres d’ alçada aproximadament.
  2. Circuit Blau: Per usuaris d’una alçada mínima de 1,30 m. Dificultat moderada. Consta de 6 jocs/ponts i una tirolina de sortida .Construït a una alçada entre 2 i 6 metres.
  3. Circuit Vermell: Per usuaris d’una alçada mínima de 1,40 m. Dificultat alta. Consta de 9 jocs/ponts i una tirolina.
  4. Circuit de Tirolines: Per usuaris d’una edat mínima de 10 anys. Consta de 5 tirolines de entre 70 i 130 metres de longitud.Projecte per la construcció d’un part d’acrobàtic al terme municipal de Porrera, a la Comarca del Priorat. Aquest parc consta de 4 circuits diferents.

VOLS QUÈ PARLEM DEL TEU PROJECTE?

FAREM UN PRESSUPOST PERSONALITZAT PER TU

Assessorament Tècnic de Muntatges Verticals

T’assessorem en tot allò que et cal per la construcció i posada en funcionament d’activitats d’ alçada relacionades amb els muntatges i instal•lacions verticals, tals com les estructures per escalada, els parcs d’aventura, les vies ferrades o tirolines.