ROCÒDROM DE PALAMÓS

Tasca:

Tipus muntatge:

Any realització:

Lloc:

Construcció

Fixe

2018

Palamós

TRASLLAT I AMPLIACIÓ DE ROCÒDROM AL BAIX EMPORDÀ

Trasllat del rocòdrom i Construcció d’un boulder d’escalada de 8,9m per 3,1m, que s’instal·la entre el rocòdrom ja existent i la paret lateral de la nau del Rocòdrom Municipal de Palamós.

Aquesta estructura TOP30, està dissenyada per muntar-la a la cantonada d’ un edifici, “el sostre” es recolza a la paret oposada i d’ aquesta manera la fa estable. Tal i com està dissenyada l’ estructura metàl·lica, el sostre necessita una paret on recolzar-se.

Al nou pavelló, creiem que l’ estructura s’ha de muntar al centre de la paret, ja que a la cantonada no hi cap per alçada. Així doncs, si s’ha de construir al centre de la paret, la nostre proposta es construir un rocòdrom pla i vertical.

Creiem també, que tindríem una estructura més eficient per treballar amb canalla. I podríem aprofitar part de l’ estructura sobrant per una possible ampliació en format “boulder”(sense cordes i amb matalassos) , per tenir més superfície escalable a mig termini.

VOLS QUÈ PARLEM DEL TEU PROJECTE?

FAREM UN PRESSUPOST PERSONALITZAT PER TU

Assessorament Tècnic de Muntatges Verticals

T’assessorem en tot allò que et cal per la construcció i posada en funcionament d’activitats d’ alçada relacionades amb els muntatges i instal•lacions verticals, tals com les estructures per escalada, els parcs d’aventura, les vies ferrades o tirolines.